Allmänt
Vi säljer produkter via vår webbshop till privatpersoner och företag främst i Sverige. För att handla hos oss måste du vara minst 18 år. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och att dina personuppgifter registreras som en del i att köpeavtalet träder i kraft. 

Garanti
Vi kontrollerar varorna innan vi skickar dem. Har det ändå blivit något fel på produkten ber vi dig att kontakta oss så fort som möjligt via butik@nsph.se. Du får sedan vidare instruktioner om hur du återsänder produkten till oss samt information om återbetalning. 

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas till den e-postadress du uppgav vid beställningen. 

Öppet köp och returrätt
Öppet köp tillämpas enligt de villkor som gäller enligt distans- och hemförsäljningslagen, men gäller ej företag. Den innebär att du har rätt att ångra ditt köp eller byta till annan produkt inom 14 dagar från det att varan mottagits, förutsatt att varan är oanvänd och i obruten originalförpackning. Du står för returfrakten. Kontakta oss via butik@nsph.se om du vill returnera varan så att vi vet när den skickas. Inkludera ditt namn, ordernummer och orsaken till din retur. Skicka inte returvaror mot postförskott eller efterkrav.  

Leveranstid
Varorna skickas normalt inom tre vardagar med PostNord. PostNords utdelningstider varierar och kan inte påverkas av NSPH.  

Leverans och frakt
Fraktkostnaden för din order framgår i kassan innan du betalar. 

Vi levererar dina varor med brev eller paket beroende på vikt och storlek. Vid små försändelser kan varan skickas som brev och kommer då normalt direkt i din brevlåda. Vid större försändelser får du en avisering via sms eller e-post och du hämtar sedan ut ditt paket på närmaste serviceställe.  

Är paketet skadat när du får det, kontakta oss omgående för hantering. Observera att vi ibland kan behöva kontakta vår distributör för vidare instruktioner.  

Outlöst paket återsänds till NSPH och omfattas inte av ångerrätt. 

Betalningsalternativ
Du kan betala med faktura eller Swish. 

Personuppgifter
Dina personuppgifter sparas i vårt kundregister när du registrerar dig som kund hos oss. Se vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar personuppgifter:
nsph.se/om-oss/personuppgifter

Produktens kvalitet
Vi reserverar oss för att utseendet på produkterna kan skilja något från verkligheten. Vi reserverar oss också för slutsålda varor och prisändringar.