– En kurs i inflytande från Växa och må bra

Ta mig på allvar är en flexibel och rolig kurs som tagits fram av unga för unga (13-25 år). Den ger möjlighet att på ett tryggt sätt tillsammans med en kursledare träna sig i att våga ta plats, säga vad man tycker och lyssna på andra. Ta mig på allvar kan användas för en kurs, en heldag eller flera tillfällen. Den fungerar lika bra att göra hemma som i skolan, inom vården eller på ett boende.

50 kr

Beskrivning

Ta mig på allvar – En kurs i inflytande från Växa och må bra

Ta mig på allvar är en flexibel och rolig kurs som tagits fram av unga för unga (13-25 år). Den ger möjlighet att på ett tryggt sätt tillsammans med en kursledare träna sig i att våga ta plats, säga vad man tycker och lyssna på andra. Ta mig på allvar kan användas för en kurs, en heldag eller flera tillfällen. Den fungerar lika bra att göra hemma som i skolan, inom vården eller på ett boende. Kursen är framtagen av NSPH i samarbete med ungdomar engagerade i vårt projekt Växa och må bra.

Är du ung och vill träna dig på att göra din röst hörd och få vuxna att lyssna? Den här kursen är för dig! Är du förälder eller annan vuxen som möter unga i deras vardag? Den här kursen kan bli ett viktigt hjälpmedel att stärka de unga att utöva sina rättigheter enligt barnkonventionen!

1 st 50 kr
Paket med 5
 st arbetsböcker: 200 kronor
Paket med 10 st arbetsböcker: 350 kronor

frakt tillkommer

Ladda ner PDF

Mer information

Vikt 94 g