Skulle du vilja veta mer om hur SHEDO arbetar med anhörigstöd? Vill du höra Cecilia Brusewitz från Riksförbundet Attention tala om utmanande föräldraskap? Eller ta del av hur studiecirklar kan stärka anhöriga? Kanske träffa Ingrid Lindholm som leder NSPH:s Anhörigprojekt? Eller höra Nationellt kompetenscentrum Anhöriga berätta det senaste om sitt arbete?

Då ska du boka en plats redan idag på NSPH:s Inspirationsdag om anhörigstöd den 13 november på Scandic Alvik i Stockholm. Det är en heldag vikt åt att lära sig om utmaningar och goda exempel inom anhörigstödet. En dag tänkt att inspirera till nya idéer och verksamheter. Med deltagare från vitt blandade områden ges du även möjlighet till att knyta nya kontakter och samarbeten…

Sista anmälningsdag är den 29 oktober, och antalet platser är begränsade. Tveka inte att anmäla dig om du är intresserad då platserna snart är slut!

Läs mer och anmäl dig här: Program och anmälan