Skåneveckan för psykisk hälsa 7-13 oktober
Skåneveckan för psykisk hälsa är en vecka för ökad, kunskap, hopp och samtal kring psykisk ohälsa. I hela Skåne arrangeras seminarier, kulturarrangemang och mötesplatser.

Ladda ner programmet som pdf-fil.

Psykiatrins vecka i Norrbotten 7-13 oktober

Arrangemanget “Ingen fara det är bara någonting psykiskt” – i folkmun kallad Psykiatrins vecka – är en vecka med många olika aktiviteter i hela Norrbotten med fokus på psykisk (o)hälsa. Uppmärksamhetsveckan äger i år rum 7-13 oktober.

Syftet med veckan är att sprida kunskap om och förändra attitydet till psykisk ohälsa. Det är ett samarrangemang mellan brukar- och anhörigorganisationer i Norrbotten (genom nätverket NSPH), kommunerna och Norrbottens läns landsting.

Orter: Boden, Gällivare, Kiruna, Luleå, Piteå och Älvsbyn.

Läs mer