Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH, är en brukarorganisation som i första hand organiserar människor med egen erfarenhet av psykisk ohälsa. RSMH är en av 12 medlemsorganisationer i NSPH. De söker nu en vikarierande personal- och löneadministratör på halvtid (50%) för perioden augusti 2016 t o m januari 2017.

Som personal- och löneadministratör kommer du att ansvara för löneprocessen för drygt 15- 30 anställda och uppdragstagare vid RSMH:s förbundskansli och de olika projekt som drivs av RSMH nationellt. Du kommer att självständigt utföra arbetet med administration av löner, vilket bland annat innefattar att bearbeta, administrera, rapportera samt utbetala löner och att det genomförs i enlighet med rådande lagar, rutiner och processer.

För mer information om tjänsten se RSMH:s hemsida: www.rsmh.se, eller läs mer här RSMH söker vik löneadministratör

Sista ansökningsdag är den 20 juni.